(0186) 620 790 (06) 390 47 515  info@tspersoneel.nl

Loopbaan­coaching

Loopbaan coaching kan life changing zijn vanwege nieuwe persoonlijke inzichten die uw kijk op werk en leven fundamenteel kunnen veranderen.

We steken in ons leven het meeste tijd in werk, we zien collega’s vaker dan uw partner thuis. Natuurlijk wilt u daarom dat uw werk prettig is en dat u iedere dag ook met plezier naar uw werk gaat. Maar wat als dat niet zo is? Als het werk wat u doet niet bij u past? Als de organisatie niet bij u past? Als je collega’s niet bij u passen? Of als u uw werk kwijt (dreigt te) raken? Kan loopbaancoaching u dan weer op de rit krijgen?

Heroriëntatie van werk, functie of studie zijn de voornaamste onderdelen van loopbaancoaching. Zit u voor uw gevoel niet op de juiste plek zit binnen de organisatie, of bent u op zoek naar meer uitdaging? Zoekt u een nieuwe baan maar weet u niet waar u moet beginnen, dan biedt TS Coaching een loopbaan coaching traject aan waar u echt iets mee kunt.

Iedereen, of u nu jong of oud bent, man of vrouw bent, die werkt of wil werken kan baat hebben bij loopbaancoaching. Samen met de loopbaancoach gaat u op onderzoek uit naar interesses, kwaliteiten en drijfveren. Zodra deze helder zijn, stellen wij samen een actieplan op hoe uw eigenschappen het beste tot hun recht komen op de arbeidsmarkt.

Loopbaancoaching is eigenlijk een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om duurzame veranderingen in uw loopbaan te realiseren. Om dit te bereiken voeren we gestructureerde, gerichte gesprekken in combinatie met passende oefeningen en coachtechnieken. Loopbaan coaching kan life changing zijn vanwege nieuwe persoonlijke inzichten die uw kijk op werk en leven fundamenteel kunnen veranderen.

Arbeidsmobiliteit is een belangrijk onderwerp voor werkgevers én werknemers.
Wij van TS uitzenden zorgen er al meer dan 22 jaar voor dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen. Kennelijk zitten er toch nog een hoop werknemers niet altijd op de juiste plaat. TS kan u ook vanuit de coachingtak helpen. Dat is het mooie aan TS; de 3 takken kunnen elkaar versterken waar mogelijk. Vanuit coaching kunnen wij mensen gelijk ook begeleiden vanuit onze uitzend- en recruitmenttak naar DIE nieuwe baan! Hoe mooi is dat?

Loopbaancoaching

Heroriëntatie van werk, functie of studie zijn de voornaamste onderdelen van loopbaancoaching. Zit u voor uw gevoel niet op de juiste plek zit binnen de organisatie, of bent u op zoek naar meer uitdaging? Zoekt u een nieuwe baan maar weet u niet waar u moet beginnen, dan biedt TS Coaching een loopbaan coaching traject aan waar u echt iets mee kunt.

Loopbaan coaching is eigenlijk een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om duurzame veranderingen in uw loopbaan te realiseren. Om dit te bereiken voeren we gestructureerde, gerichte gesprekken in combinatie met passende oefeningen en coachtechnieken.

Loopbaan coaching kan life changing zijn vanwege nieuwe persoonlijke inzichten die uw kijk op werk en leven fundamenteel kunnen veranderen.

Jobcoaching

Als er op het werk iets dreigt mis te gaan tussen werknemer en werkgever kan een jobcoach uitkomst bieden. De bedoeling is dat de werknemer beter en zelfstandiger zijn werk zal gaan uitvoeren. We gaan dan samen met werknemer en zijn werkgever een coaching plan opstellen, waarin in o.m. de volgende zaken aan bod komen: Alle werkzaamheden die de werknemer zal gaan doen en duidelijke afspraken maken over begeleiding en vooral eindresultaat.

Wij ondersteunen dit traject intensief tijdens de inwerkperiode. De jobcoach neemt de werkgever hiermee werk uit handen zodat hij zich kan richten op andere ook belangrijke zaken. Samen zorgen wij ervoor dat kwetsbare werknemers professioneel worden begeleid. Een belangrijk ander effect is dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt gerealiseerd. Uiteindelijk met als gevolg dat de kans op uitval door ziekte veel lager wordt.

Outplacementcoaching

Deze vorm van coaching heeft als doel met hernieuwde energie en vertrouwen nieuwe wegen in te slaan en omvat professionele begeleiding voor mensen die met ontslag worden bedreigd, boventallig zijn verklaard of noodgedwongen op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Dit zijn ingrijpende gebeurtenissen op het werk waarbij het heel belangrijk is dat u zich gesteund weet op uw weg van werk naar werk, want zo zien wij dat.

En het werkt en het helpt! De kans op een nieuwe en vooral passende baan wordt aanmerkelijk vergroot. Ook een beter salaris kan het gevolg van outplacementcoaching zijn. Mensen raken weer gemotiveerd en prestaties worden beter.

Re-integratie coaching

Als re-integratiecoach helpen wij mensen die langdurig werkloos zijn, begeleid naar een baan. Wanneer iemand in het verleden werk heeft gehad en na een bepaalde periode van werkloosheid weer wil terugkeren in de arbeidsmarkt, heet dit herintreden.

Het is niet gemakkelijk om na een langere periode van geen werk snel weer werk te vinden. Er liggen vaak ook psychische of fysieke problemen aan ten grondslag, waardoor de afstand tot de arbeidsmarkt groter is dan gemiddeld.

Wij zijn betrokken bij het vinden van een baan die echt bij iemand past met daarbij de juiste persoonlijke ondersteuning. Onze begeleiding en coaching richt zich vooral op het verbeteren van het welbevinden van cliënten, het vergroten van zelfinzicht en het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden.

In al onze coaching trajecten is ons vertrekpunt altijd respect voor de betrokkenen en wij sluiten niet zomaar af. In ons programma zit altijd een zorgvuldig ingevulde nazorg periode. We voelen ons altijd persoonlijk betrokken. Dat maakt ons anders. SAMEN STERK RICHTING WERK.

Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)

NOBCO is de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. NOBCO werkt continu en actief aan de professionalisering van het coachvak. Hiertoe certificeert en faciliteert NOBCO aangesloten coaches en opleiders, zodat zij het Europees gewaardeerde EIA- en EQA-keurmerk mogen voeren. NOBCO is licentiehouder van beide kwaliteitskeurmerken.  NOBCO hanteert de volgende definitie van coaching: “Coaching is die vorm van professionele begeleiding, waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen”.

Saskia Meijler, oprichtster van TS Personeel, is NOBCO gecertificeerd en TS Personeel voert het EIA- en EQA keurmerk.

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact

TS Personeel
Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland

(0186) 620 790
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Whatsapp ons

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp.