(0186) 620 790 (06) 390 47 515  info@tspersoneel.nl

Tips/Blog


Waarom een freelancer inhuren?

1. Een frisse blik
Een freelancer ziet uw bedrijf met een frisse blik. Zo kunnen ze u op dingen wijzen die u zelf niet meer ziet en hebben ze vernieuwende ideeën. Een freelancer inhuren is daarom ook een goed idee als u het inzicht van een buitenstaander nodig heeft.

 

2. Veelzijdige kennis en ervaringen
Freelancers werken voor veel verschillende bedrijven waardoor ze een veelzijdige kennis opdoen. Door deze ervaring kunnen ze inspelen op verschillende situaties. Ook zien ze hoe het er bij verschillende bedrijven aan toe gaat wat ze waardevolle kennis en inzichten heeft.

 

3. Relatief lage kosten
Op het eerste gezicht lijkt het inhuren van een freelancer altijd duur, want er worden relatief hoge uur prijzen gevraagd. Maar als werkgever moet u niet vergeten dat u geen sociale lasten hoeft te betalen, geen plek in een kantoor vrij hoeft te maken en ook niet te maken heeft met ziekteverlof of vakantiegeld. Daarnaast zijn er weinig administratieve handelingen nodig om een freelancer in te huren. Ook dit scheelt weer tijd én dus geld. Uiteindelijk blijkt die freelancer daardoor juist goedkoop te zijn!

 

4. Flexibel
Freelancers plannen zelf hun uren in waardoor ze vaak heel flexibel inzetbaar zijn. Dat betekent dat u de freelancer alleen inhuurt wanneer u hem of haar nodig heeft. Niets vaste contracten, u betaalt alleen wanneer u de hulp van de freelancer nodig heeft.

 

5. Ondernemersmentaliteit
Freelancers zijn kleine ondernemers en begrijpen u als ondernemer daarom heel goed. Zo weten ze dat u de kosten laag wilt houden, snel resultaat wilt zien en dat alleen het beste goed genoeg is. ook is een freelancer een ware duizendpoot omdat hij of zij alle facetten van een kleine onderneming zelf uitvoert. De marketing, administratie en de klantenservice behoren allemaal tot de dagelijkse werkzaamheden van een freelancer.

 

6. Onafhankelijk
Naast dat freelancers flexibel zijn, werken ze ook onafhankelijk. Ze hebben kennis van hun vak en hebben geen uitgebreide begeleiding nodig om hun werk goed uit te voeren.

 

7. Gemotiveerd
De ondernemende freelancer heeft elke keer een nieuwe opdracht. Dit maakt freelancers gemotiveerd om elke klus goed uit te voeren, want het is immers hun eigen imago die ze hoog moeten houden. De afwisseling tussen verschillende opdrachten houdt de freelancer ook scherp.

Een freelancer inhuren?
Denkt u eraan om een freelance Recruiter / Loopbaanbegeleider / Outplacement Coach in te huren? Zoek dan niet verder! Ik help u graag verder!

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact

TS Personeel
Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland

(0186) 620 790
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Whatsapp ons

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp.