(0186) 620 790 (06) 390 47 515  info@tspersoneel.nl

Payrolling

Payrolling via TS Personeel is snel te realiseren en kost u weinig tijd. Wij nemen uw salaris- en personeelsadministratie graag voor u uit handen. U bespaart geld met payrolling!

Steeds meer werkgevers kiezen voor het gemak van payrolling. Wij nemen u daar veel werkgeverszaken mee uit handen. De administratieve rompslomp en risico’s zijn voor de backoffice van TS Personeel.

Geen administratieve rompslomp

Bij het werken met personeel komen veel administratieve werkzaamheden voor, zoals de eerste dags-melding van nieuwe werknemers, het opmaken van de juiste arbeidscontracten, aanmelden bij de arbodienst, het uitbetalen van nettosalaris en het verzorgen van de salarisadministratie, dit geheel conform de wet flexibiliteit en zekerheid en CAO's.

Tevens verzorgen wij het melden van ziek- en herstelmeldingen. Daarnaast verzorgen wij het invullen van formulieren voor het UWV, sociale dienst en arbeidsongeschikte werknemers welke weer van werk voorzien zijn. Bij personeel met wisselende werktijden zoals oproepkrachten, studenten en scholieren kosten deze administratieve werkzaamheden meer tijd. Deze zaken worden door onze backoffice geregeld waarin wij de intermediair zijn. U betaalt alleen de gewerkte uren van uw medewerkers. Bij ziekteverzuim zijn de kosten voor de backoffice vanTS Personeel. Daarnaast hoeft u met payrolling geen afdrachten te doen aan het UWV, de fiscus en CAO-fondsen.

Geen kosten voor loonadministratie

Een accountant of administratiekantoor kan deze zaken uit handen nemen van een bedrijf. Echter bent u als werkgever nog steeds verantwoordelijk, daarbij loopt u ook risico met betrekking tot kosten van ziekte en ontslag. Indien u kiest voor payrolling wordt de backoffice van TS Personeel juridisch werkgever en wordt daarbij verantwoordelijk voor alle risico's bij ziekte en arbeidsrechtelijke conflicten, maar ook voor het verzorgen van een juiste salaris- en personeelsadministratie.

Bij ziekte geen kosten

Bij het uitbesteden van de loonadministratie aan de backoffice van TS Personeel heeft u een aantal voordelen:

  • U heeft geen loondoorbetalingverplichting gedurende twee jaar waardoor u de Arbodienst en ziekengeldverzekering kunt opzeggen.
  • De backoffice van TS Personele Dienstverlening is als werkgever verantwoordelijk voor de doorbetaling tijdens ziekte. Ook kunt u met een gerust hart de zieke medewerker vervangen.

 

Payrolling via TS Personeel is snel te realiseren en kost u weinig tijd. Wij nemen uw salaris- en personeelsadministratie graag voor u uit handen. U bespaart geld met payrolling!

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact

TS Personeel
Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland

(0186) 620 790
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Whatsapp ons

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp.