(0186) 620 790 (06) 390 47 515  info@tspersoneel.nl

Uitzenden

Al meer dan 22 jaar dé betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling in de Hoeksche Waard, maar ook Barendrecht, Rotterdam en omstreken.

Uitzenden is de meeste flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Voor korte of langdurige projecten, er is altijd een grote mate van flexibiliteit! Alleen de gewerkte uren worden uitbetaald en het risico van ziekte ligt in handen van de backoffice van TS Personeel.

Flexibiliteit

Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een dag, een week of om de duur van een project, onze uitzendkrachten staan voor u klaar wanneer u ze nodig heeft. Kenmerkend hierbij is de grote mate van flexibiliteit voor alle partijen. Personeel wordt voor diverse periodes beschikbaar gesteld, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Maar ook wanneer uw bedrijf incidenteel of structureel te maken heeft met wisselende personeelsbehoefte.

Werkwijze

Wat ons onderscheidt van andere bemiddelingsbureaus, zijn wij zelf. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact. Eerlijkheid en een duidelijke communicatie zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening. Bij het inventariseren van uw vacature vertellen wij u dan ook direct hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen! Maar het belangrijkste is toch wel onze persoonlijke benadering en beoordeling gebaseerd op 25 jaar ervaring. Pas dan weten we of de match goed is en voldoet aan de wensen van beide partijen, namelijk de werkgever en de werknemer!


Tarieven

In het uurtarief dat TS Personele Dienstverlening aan u doorberekent zijn het salaris, de sociale lasten, het werkgeversaandeel, de reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim, feestdagen) en de dienstverleningsmarge verwerkt. Het tarief is exclusief BTW en eventuele reiskosten. Alleen de gewerkte uren worden in rekening gebracht en liggen de financiële risico’s van ziekte volledig bij de backoffice van TS Personele Dienstverlening.

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact

TS Personeel
Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland

(0186) 620 790
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Whatsapp ons

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp.