(0186) 620 790 (06) 390 47 515  info@tspersoneel.nl

Werving en Selectie

De werving van personeel is een tijdrovend proces voor uw organisatie, zoals het plaatsen van advertenties, behandelen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken.

De werving en selectie van personeel is een tijdrovend proces voor uw organisatie, zoals het plaatsen van advertenties, behandelen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. TS Personele Dienstverlening kan dit proces voor u uit handen nemen voor een eenmalige fee!

Werving en Selectie

Bij werving en selectie van vast personeel kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. Wanneer u dit wenst zetten wij specifieke, op uw organisatie gerichte, wervingsacties op. Voor speciale functies kunnen wij tevens uw advertentie, eventueel inclusief uw logo, geheel gratis plaatsen. Na de selectie krijgt u de beste kandidaten door ons geheel vrijblijvend aangeboden.

Werkwijze

Wat ons onderscheidt van andere werving- en selectiebureaus, zijn wij zelf. Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact en een open en eerlijke communicatie. Eerlijkheid en een duidelijke communicatie zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening. Bij het inventariseren van uw vacature vertellen wij u dan ook direct hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen!


Tarieven

Voor de werving en bemiddeling berekenen wij een eenmalige vergoeding. Dit noemen wij de Werving & Selectie fee, waarbij wij het principe ‘no cure, no pay’ hanteren. Deze fee is een percentage van het jaarsalaris van de geworven kandidaat inclusief vakantiegeld en andere emolumenten. De hoogte van deze fee is heel concurrerend 15% van het jaarsalaris van de kandidaat.

Nieuwsbrief ontvangen?

Contact

TS Personeel
Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland

(0186) 620 790
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Whatsapp ons

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via Whatsapp.